Junior Open Water Duiker

Junior Open Water Diver is de instapcursus om Junior Open Water Diver te worden in de leeftijd van 10 tot 15 jaar! Tijdens je Open Water Diver-cursus leer je alle basisbeginselen van het duiken. Na uw eerste paar duiken in beschut water zult u het plezier van het duiken ervaren.

Onder professionele begeleiding leer je stap voor stap alle basisbeginselen van het duiken, duiktechnieken, hoe je een zelfverzekerde duiker wordt, hoe je een leuke tijd onder water beleeft, hoe je met je uitrusting omgaat, hoe je veilig materiaal herkent en hoe je voor je buddy moet zorgen!

Junior Open Water duikers van 10-11 jaar zijn gekwalificeerd om tot 12 meter te duiken en moeten begeleid worden door een PADI professional of ouder/voogd.

Junior Open Water duikers van 12-14 jaar zijn gekwalificeerd om tot 18 meter te duiken en moeten worden begeleid door een gebrevetteerde volwassene.

Nadji Laguna Map

About us

Nadji-Laguna, Onderleiding van een Oostenrijks management, zijn we gelegen centraal aan de Dalmatische kust - tussen Zadar en Sibenik in Pakoštane.

Nadji Laguna

Contact

 

Nadji-Laguna d.o.o. Pakoštane

Obala kralja Petra Krešimira IV br. 64
23211 Pakoštane
Kroatie

Tel. +385 (0) 23 381 056
Croatia (May - Oktober): +385 91 590 66 17


Skype: nadjilaguna
http://www.nadji-laguna.com
office@nadji-laguna.com