Duikcentrum

Het duikcentrum "Nadji-Laguna" is centraal gelegen aan de Dalmatische kust. Het ligt halverwege tussen Zadar en Šibenik in Pakoštane. Dit is een klein romantisch vissersdorpje vlak naast Biograd.

Het duikcentrum is vrij gemakkelijk te bereiken met de bus of met de auto - beide luchthavens Zadar en Split zijn niet ver weg.

Het duikcentrum Nadji-Laguna staat al sinds 2003 te boek als Padi Dive Resort, een kleine parel aan de Adriatische kust.


Direct vanuit ons duikcentrum kunt u al genieten van het prachtige uitzicht op baaien en kleine eilandjes in de omgeving. Enkele van de mooiste duiklocaties van Kroatië liggen in de directe omgeving. Geniet van de onderwaterwereld met zijn verschillende aardse vormen en maak kennis met de schoonheid van het "Nationaal Park Kornati", waarnaar wij duik- en snorkeltrips organiseren.

U kunt ons huisrif "Nadji Laguna" vanaf de kant bereiken, dit is perfect voor alle onervaren duikers of degenen die het duiken voor de eerste keer willen proberen. In deze lagune kun je vaak zeepaardjes zien.

Wij organiseren dagelijks boottochten naar een van de meer dan 30 verschillende duikplaatsen. Het gebied strekt zich uit van de eilanden Pasman, Žut, Murter tot het Nationaal Park Kornati. Hier biedt de onderwaterwereld alle facetten, van wrakken tot steile wanden en grotten. U kunt ook genieten van de diverse flora en fauna van de Adriatische Zee.

Voor degenen die duikuitrusting moeten huren, bieden wij uitrusting van hoge kwaliteit en professioneel onderhouden. Wij zorgen ervoor dat onze duikgasten de beste kwaliteit krijgen en zich veilig voelen!

Het duikcentrum beschikt over een Silent LW compressor, capaciteit 450l per minuut, die lucht van goede kwaliteit garandeert.

Met onze duikboot "Seahorse" varen we dagelijks naar verschillende duikplaatsen. De start is normaal om 09:00 uur bij het duikcentrum. De terugkeer is meestal rond 15:00 uur. We gaan naar 2 verschillende duikstekken. In juli en augustus organiseren wij ook extra boottochten in de namiddag tussen 14.00 en 19.00 uur.

Zelfs als u alleen wilt snorkelen, bent u meer dan welkom. Onze duikplaatsen zijn zeer interessant en bieden ook veel plezier om te snorkelen. We zijn ook blij om niet-duikers mee te nemen op onze boottochten. Onze boot is zeer ruim met 13m lang en 4m breed en heeft een groot zonnedek waar u kunt relaxen tijdens de trip en tussen de duiken door. De ruime cabine en een toilet helpen uw verblijf aan boord zeer aangenaam te maken.

In het duikcentrum heeft u de mogelijkheid uw uitrusting te wassen, te drogen en op te bergen. Een gezellige zithoek direct bij het kantoor nodigt uit om te blijven hangen, uw logboek te schrijven of ideeën uit te wisselen met andere duikers.

Als Padi Dive Resort geven wij les volgens Padi standaard van beginner (OWD Open Water Diver) tot professioneel niveau (Dive Master).

Heb je nog nooit gedoken en wil je het eens proberen? Bezoek ons en duik met ons in de onderwaterwereld van Adia.

Wij kunnen onze lessen en trainingen aanbieden in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Turks en Kroatisch.

 

 

 

 

  Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Diving Spots

Nadji Laguna Map

About us

Nadji-Laguna, Onderleiding van een Oostenrijks management, zijn we gelegen centraal aan de Dalmatische kust - tussen Zadar en Sibenik in Pakoštane.

Nadji Laguna

Contact

 

Nadji-Laguna d.o.o. Pakoštane

Obala kralja Petra Krešimira IV br. 64
23211 Pakoštane
Kroatie

Tel. +385 (0) 23 381 056
Croatia (May - Oktober): +385 91 590 66 17


Skype: nadjilaguna
http://www.nadji-laguna.com
office@nadji-laguna.com