Duikcentrum

Nadji-Laguna, Bevind zich centraal gelegen aan de Dalmatische kust - tussen Zadar en Sibenik in Pakoštane-Biograd riviera.U kunt ons gemakkelijk bereiken met de auto of bus.De vliegvelden bij Zadar en Split liggen zo‘ n 30 tot ongeveer 60 minuten van ons duikcentrum.

Duikcentrum Nadji Laguna is een Padi Dive Resort opgericht  sinds 2003 in Pakoštane. Het ligt in een kleine gedeelte van de omgeving van de Adriatische kust. Vanuit onze duikschool kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de baai en eilandjes in het gebied.

Wij liggen op één van de beste duiklocaties in Kroatië. U kunt er genieten van onze prachtige omgeving en onderwaterwereld. Evenals het 'National Park Kornati' 'waar we naast duiken ook snorkel trips organiseren.

Bij ons duikcentrum kunt u duiken vanaf de kant in onze Laguna, geschikt voor alle duikers, speciaal voor diegene die graag een introductie duik willen proberen of een gemakkelijke start van jullie duikvakantie.In de  meeste gevallen kunt u een speciale traktatie verwachten zoals een  Sea Paard.

Onze dagelijkse boottochten zijn in het gebied tussen de eilanden Pasman, Žut, Murter en Kornati, we duiken op ongeveer 30 verschillende duikplekken.

Voor degenen die onze duikuitrusting willen huren, bieden wij u een hoge kwaliteit en professioneel onderhoudt van onze apparatuur. Wij zorgen ervoor dat onze gasten de beste kwaliteit krijgen en zich veilig gevoel.

Duikcentrum heeft zijn eigen stille LW ademluchtcompressor, capaciteit van  450L per minuut die garant staat om ons een goede luchtkwaliteit te leveren.

Met onze boot '' Seahorse '' organiseren wij duiktrips met  twee duiken op verschillende duiklocaties. Wij starten vanaf de voorkant van het duikcentrum om precies 9:00 uur. In Juli en Augustus organiseren wij ook boottochten in de middag om precies  14:00.

Wanneer je alleen maar wilt snorkelen ben je meer dan welkom, onze duikstekken zijn ook zeer interessant om te snorkelen.

Zowel duikers als niet-duikers zullen genieten om met onze boot mee te varen, die zeer comfortabel is, 13 meter lang en 4 meter breed , met een zonneterras waar u kunt ontspannen tussen de duiken, er is ook een grote cabine en een toilet om het verblijf op onze boot  aangenaam te maken.

Nadat je terug komt van boottocht  kunt u uw duikuitrusting  wassen en opslaan in ons duikcentrum tot het einde van uw duikvakantie. Er is ook een leuke zithoek aan de voorkant van het kantoor waar u kunt ontspannen, om je logboek in te vullen en om ervaringen te delen met andere duikers.

Als Padi Dive Resort leren wij u Padi normen aan voor beginner (OWD Open Water Diver) tot professioneel niveau (Dive Master).

 Heb je nog nooit gedoken en je wilt het graag proberen !? Zijn we erg blij om u kennis te geven over de onderwaterwereld van onze Adriatische Zee .

 Wij geven u graag  les in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Turkse en of in het Kroatische taal.

Nadji Laguna Map

About us

Nadji-Laguna, Onderleiding van een Oostenrijks management, zijn we gelegen centraal aan de Dalmatische kust - tussen Zadar en Sibenik in Pakoštane.

Nadji Laguna

Contact

 

Nadji-Laguna d.o.o. Pakoštane

Obala kralja Petra Krešimira IV br. 64
23211 Pakoštane
Kroatie

Tel. +385 (0) 23 381 056
Croatia (May - Oktober): +385 91 590 66 17
Austria: Tel: +43 676 728 80 70

Skype: nadjilaguna
http://www.nadji-laguna.com
office@nadji-laguna.com